Etiket: Aydınlatma metni

KVKK 2019 Türkiye Almanağı

Yazar: admin

Kişisel Verilerin korunmasıyla ilgili olarak 2016 yılında yürürlüğe giren 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile kişisel veri hususu derli toplu…

VERBİS Kayıt

Yazar: admin

1 – VERBİS’E GİRİŞ VERBİS’e ilk defa kayıt işlemlerinin gerçekleştirilmesi için öncelikle Kurumumuzun internet sayfası olan www.kvkk.gov.tr adresine giriş yapılması…

KVKK Uyum Sürecinde Yapılacak İşlemler

Yazar: admin

Kurum Veri Sorumlusu ise aşağıdaki işlemleri uygulayarak KVKK Uyum Sürecini Yürütebilir. Uyumda Yapılacak İşlemler Kişisel Veri Envanterinin Çıkarılması Kurumun Veri…

Kamera Aydınlatma metni

Yazar: admin

………….. ……….. Hizmet Binası İçerisinde Yer Alan Güvenlik Kameraları Hakkında Aydınlatma Metni   Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin…

Kamera Aydınlatma Afişi

Yazar: admin

KVKK’nın Hazırladığı AYDINLATMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜN YERİNE GETİRİLMESİ REHBERİ’inde Kamera Aydınlatma metni ile aşağıdaki bilgilere ulaşmak mümkündür. Kamera Aydınlatma Metni Afişlerinde, Veri…

Aydınlatma Metni Nasıl Hazırlanır?

Yazar: admin

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. Maddesinde Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü ve bu yükümlülük çerçevesinde nelerin yer alacağı ortaya…

KVKK Dosyalar

Yazar: admin

Aydınlatma Metni Açık Rıza Beyanı Formu Başvuru Formu Örneği Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası Gizlilik ve Çerez Politikası Kamera…

Aydınlatma Metni

Yazar: admin

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, kişisel verilerinizi elde etmemiz, kaydetmemiz, saklamamız, güncellememiz, sınıflandırmamız, mevzuatın izin verdiği üçüncü kişilerle…

KVKK Kavramlar

Yazar: admin

  KİŞİSEL VERİ İŞLEMEDE KAVRAMSAL TANIMLAR Kavram Açıklama Açık Rıza  Belirli bir konuya ilişkin, bilgilendirilmeye dayanan ve özgür iradeyle açıklanan…

KVKK Mevzuat

Yazar: admin

  KANUN 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu YÖNETMELİKLER Kişisel Verileri Koruma Kurumu Disiplin Amirleri Yönetmeliği Kişisel Verileri Koruma Kurumu…

Anasayfa

Yazar: admin

Kişisel Verileri Koruma Platformuna Hoşgeldiniz. nitelikliveri.com platformu herkese açık bir platformdur. Siz de yazılarınızla sitemize destek olabilirsiniz. Yazınızı yazın hemen…