Firmanız için KVKK Teklifi Alınız

04/12/2019 Kapalı Yazar: admin
Firmanız için KVKK Teklifi Alınız

Aşağıdaki Sorulardan oluşan “ Teklifi AL” Formuna burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bilgileri *

  1. Firma Adı*
    2. Telefon*
    3. E-Mail*
    4. Bir Önceki Yıla Ait Mali Genel Toplamı*
    5. Yıllık Toplam Çalışan Sayısı*
    6. Sayısı*
    7. Lokasyon Sayısı*

KVKK Genel Soruları *

  1. Kişisel Verilerin Korunması Farkındalık Eğitimleri Yapıldı Mı?*
    9. Kişisel Veri Envanteri Oluşturuldu Mu?*
    10. Kaydı Yapıldı Mı?*
    11. İş, Satış, Hizmet, V.B Sözleşmeler KVKK’ya Göre Revize Edildi Mi?*
    12. Aydınlatma Metinleri Hazırlandı Mı?*
    13. Alınması Gereken Süreçler Belirlendi Mi?*
    14. Kurumsal Politikalar (Erişim, Bilgi Güvenliği, Saklama Ve İmha Vb.) Var Mı?*
    15. Gizlilik Taahhütnameleri İmzalatılmakta Mı?*

KVKK İdari Ve *

  1. Kurum İçi Periyodik Ve/Veya Rastgele Denetimler Gerçekleştirilmekte Mi?*
    17. Risk Analizleri Gerçekleştirildi Mi?*
    18. İş Sözleşmesi, Disiplin Yönetmeliğine KVKK Hükümleri İlave Edildi Mi?*
    19. Kurumsal İletişim, Kurul Ve İlgili Kişiyi Bilgilendirme Süreçleri Hazır Mı?*
    20. Son Kullanıcılara Özgü Erişim Var Mı?*
    21. Düzenli Aralıklarla Yetki Kontrolü Gerçekleştirilmekte Mi?*
    22. Erişim Logları (Audit Logları) Alınmakta Mıdır?*
    23. Kullanıcı Hesap Yönetimi Politikası Mevcut Mu?*
    24. Son Kullanıcılara Kişisel Eğitimi Verildi Mi?*
    25. Kişisel Veriler Sınıflandırıldı Mi?
    26. Kişisel Veriler Etiketlendi Mi?*
    27. Gerektiğinde Veri Önlemi Uygulanmakta Mı?*
    28. Gerektiğinde Kişisel Veriler Anonimleştirilmekte Mi?*
    29. Kullanıcı Hesap Yönetimi Ve Yetki Kontrol Sistemi Uygulanmakta Mı?*
    30. Cihaz Şifreleme Yapılmakta Mı? (Bitlocker vb.)*
    31. Veri Kaybı Önleme Yazılımları Kulanılmakta Mı? (DLP)*
    32. Şirket Personeline Kaç Farklı Kaç Oturumda Eğitim Verilebilir? *

KVKK Talep Edilen Teklif Türü *

  1. Lütfen Seçiniz (*)
    34. Şehir (*)
    35. Mesajınız
    36. Göndermek İstediğiniz Dosyaları Seçiniz…